over ons

Waarom doen wij wat wij doen?

Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is om op de juiste werkplek terecht te komen. Daarom draaien wij de zoektocht om. Wij gaan op zoek voor jou!

Een persoonlijk kennismakings gesprek is dan ook de eerste stap. Zo weten wij precies wat jij zoekt en kunnen wij de juiste werkgevers gaan benaderen. We gaan op zoek naar de jusite werkgever vanuit jouw wensen.

Jouw job is zoveel meer dan enkel en alleen een inkomen (waar we je uiteraard goed in adviseren en begeleiden). Gezien worden, het juiste salaris, groeimogelijkheden, plezier in je werk en lol met leuke collega’s. Wanneer we de juiste match voor jou vinden, weten we zeker dat jij met een smile naar je werk gaat. 

Staat jouw branche er niet bij? Bel ons om te kijken wat we voor je kunnen doen! 

Wat maakt ons anders dan de vele recruitmentbureau's?

We zoeken niet alleen de juiste werkgever voor jou, we bereiden je voor op het sollicitatiegesprek, adviseren je over de aangeboden arbeidsvoorwaarden en houden contact tussen jou en de werkgever.

Omdat wij vanuit jouw wensen werken en wij ervan overtuigd zijn dat jij op de juiste plek terecht komt, doen wij er alles aan dat jouw nieuwe werkgever ook een beloning in het vooruitzicht stelt wanneer jij je contract verlengd. Jij ontvangt dan een beloning dat je bijtekent. Dit kan een geld beloning zijn, maar ook in de vorm van een opleidingsplan.

Omdat onze vaste vergoeding naar een werkgever per succesvolle plaatsing ongeveer de helft is van recruitmentbureaus, snijd het mes aan twee kanten.

Werkgever blij, jij blij, wij blij