homepage foto 2 talented candidate

We leren jou graag eerst kennen

Het eerste contact is meestal telefonisch, even kort kennis maken en bij een klik plannen we een fysieke afspraak in. Dat praat zoveel prettiger.
Uiteraard houden we rekening met jouw eventuele huidige werk voor het inplannen van een meeting.

Ready to meet? Dan komen wij in dat gesprek graag alles over jou te weten (oke bijna alles!). In ieder geval alles om een zo’n goed mogelijk beeld van jou te krijgen en op zoek te gaan naar een werkgever die bij jouw wensen aansluit. Daarnaast maken wij een profielbeschrijving van jou en creëren wij een gestylde CV.

Wanneer wij deze klaar hebben, check jij nog even of jij je daar helemaal in vind en zijn we ready to go!

Passende werkgever zoeken

Wij gaan nu opzoek naar werkgevers die bij jou passen. Zodra we een aantal passende werkgevers op het oog hebben, bespreken we vooraf met jou waar we jou willen voorstellen en waarom je naar onze mening goed bij de werkgever zou passen.

Het kan zijn dat er open vacatures zijn maar in veel gevallen gaan we in gesprek met de HR afdeling om te kijken naar mogelijkheden waarna jij op zoek bent.

Als er vanuit de werkgever interesse is, gaan wij verder in gesprek om meer van de organisatie, de job en vooral het directe team te horen. Jij krijgt uiteraard van ons een uitgebreide terugkoppeling zodat jij met alle benodigde informatie op sollicitatie gesprek kunt.
Uiteraard geven wij jou ook tips&trics.

Ready, Set, Match?

Beide partijen enthousiast? Dan volgt er over het algemeen een 2e gesprek. Hebben we daarna een match?

Gefeliciteerd! Het is tijd om de arbeidsvoorwaarden te bespreken en het contract te tekenen. Uiteraard zijn wij er dan ook om jou te helpen bij een tegenaanbod als dat nodig is.